Een lagere energierekening hoeft niet veel te kosten. Kleine aanpassingen kunnen groot financieel voordeel opleveren op de lange termijn. Maar waar begin je dan? Bij een Energy Party van Opgewekt in Purmerend natuurlijk! De gezelligste energiebesparingscursus, gewoon bij jou thuis gegeven.

De Energy Party is interessant voor iedereen die wil besparen op hun energieverbruik. De avonden worden begeleid door experts, die je alles zullen vertellen over besparende maatregelen.
Met een Energy Party ontdek je samen met buren, vrienden of familie de kunst van het energiebesparen. Wat de Energy Party het feestgevoel geeft is de interactie. De avond is gevuld met opdrachten en groepsgesprekken.

De energierekening centraal
Een uniek onderdeel is de persoonlijke energierekening. De energierekening staat centraal in de cursus. Een van de eerste onderdelen van de Energy Party is het bespreken van elkaars energierekening. Dit wordt gedaan aan de hand van een vergelijking. Daarna wordt er gekeken wat voor passende oplossingen er zijn.

Een Energy Party wordt altijd bij iemand thuis georganiseerd. Het vindt voornamelijk plaats tussen 20:00 en 22:00 uur.

Informatief, inspirerend en gezellig!

Voor meer informatie download hier een uitgebreide inhoudelijke omschrijving.

Na het lezen, zelf een Energy Party beleven?
Geef je op als host. Het is dan aan jou om buren, vrienden of familie uit te nodigen. Wij regelen de rest (incl. taart!).
Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

heermevrouw

Voorletter(s)   tussenvoegsel  Achternaam

Straat                                                                                     huisnummer toevoeging (optioneel)

Postcode       Woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Voorkeursdatum #1

Voorkeursdatum #2

Voorkeursdatum #3