Sporthal De Kraal in de Weidevenne krijgt straks een dak met zonnepanelen. De sporthal met een herkenbaar en bijna volledig op het zuiden gericht dak biedt veel zonpotentie. Er worden naar verwachting meer dan 440 zonnepanelen op het dak geplaatst. Inwoners binnen de postcodes 1121, 1441, 1442, 1443, 1445, 1447, 1448, 1456, 1461 kunnen zich voor dit project inschrijven.

Grootste zonnepanelen project

Na Zon op Stadhuis Purmerend en Zon op Antoni Gaudì Purmerend zijn wij gestart met de voorbereidingen van een nieuwe zonnepaneelproject in Purmerend. Met ruim 440 zonnepanelen wordt Zon op de Kraal het grootste project van Opgewekt in Purmerend en één van de grotere zonnepanelenprojecten die Purmerend heeft. Om deel te nemen aan dit mooie project dient u certificaten te kopen. De prijs per certificaat is €270,00 per certificaat excl. btw. Eén certificaat staat gelijk aan 1 paneel.

Wilt u deelnemen aan dit project? U kunt zich inschrijven via onderstaande knop*.

Multifunctionele Sporthal

Sporthal De Kraal in de Weidevenne is een grote multifunctionele sporthal waar vele soorten sporten beoefend kunnen worden zoals korfbal, voetbal, handbal en zaalvoetbal. De sporthal kan in 2 sportlokalen worden verdeeld en heeft een tribune voor ongeveer 250 personen. De Sporthal wordt beheerd door Spurd. Naast het faciliteren van sportieve activiteiten wordt de Sporthal dus ook binnenkort gebruikt als leverancier van zonne-energie.

Zon op De Kraal Purmerend is een samenwerking tussen de Gemeente Purmerend, Spurd, coöperatie Zon op Purmerend en Opgewekt in Purmerend. Het project wordt begeleid door Gertjan van Keulen en Wim Wilschut, beide actief voor Opgewekt in Purmerend. Schijf nu snel in om deel te kunnen nemen aan dit mooie project! Stroom opwekken door zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar geeft ook een goed rendement.

*Coöperatie Zon op Nederland is één van onze samenwerkingspartners en werkt samen met vele zonnepanelenprojecten in Nederland. Via Zon op Nederland kunt u zich inschrijven voor Zon op de Kraal Purmerend.

Volledige informatie is te vinden in het informatie memorandum.