VIER REDENEN OM IN TE SCHRIJVEN VOOR ONZE ZONNEPANELENPROJECTEN

 1. Een lage instap voor een groene investering.
  Onze zonnepanelenprojecten zijn ideale investeringen in groene stroom en een schonere wereld. Deelnemen kan al vanaf 1 paneel en wij zorgen er altijd voor dat de prijs per paneel zo laag mogelijk blijft. De zonnepanelenprojecten zijn zowel geschikt voor de klein als de grote investeerder.
 2. Mooi alternatief voor mensen met een ongeschikt dak.
  Niet elk huis is geschikt om zonnepanelen te hebben. Dit kan liggen aan verschillende factoren zoals dakoppervlakte of monumentale status, verkeerde ligging van het pand. Onze zonnepanelenprojecten is een mooi alternatief voor mensen die wel willen genieten van groene stroom maar dit op hun eigen dag niet kunnen.
 3. Je hebt een dak wat WEL geschikt is voor zonnepanelen
  Je wilt zelf geen gedoe of onderhoud maar wel maximaal profiteren van zonne-energie, ook dan is een zonnepanelenproject voor u interessant.
 4. Een sterk visitekaartje.
  Heb je al een groen hart voor duurzaamheid? Vind je het belangrijk dat wij mensen schoner moeten leven? Help mee door dit door te geven binnen je eigen sociale kringen! Investeren in zonne-energie via onze zonnepanelenprojecten is een ideale oplossing om jouw duurzaamheidsvisie tot uiting te brengen.

Alles op een rijtje:

 • winst (of energieopbrengst ) gaat 100% naar de deelnemers terug;
 • samen bezig  zijn met duurzaamheid;
 • laagdrempelig, in uw nabijheid en inspraak in de besluitvorming;
 • een (zonnig), financieel, rendement  tot 5 – 6%  % (afhankelijk  van marktomstandigheden);
 • een terugverdientijd van 7 tot 8 jaar;
 • juridisch- en verzekeringstechnisch afgedekt;
 • onderhoud en vervanging van omvormers zijn afgedekt.

Wie kan er meedoen?

Alle inwoners uit Purmerend en de Beemster.

Hoe kan je inschrijven en wordt je aspirant lid?

Wil je ook meedoen met ons volgende project? Inschrijvingen gaan via onze projectpartner Zon Op Nederland. Klik op onderstaande knop om naar de inschrijfpagina te gaan. Belangrijk: Je moet geregistreerd zijn bij Zon Op Nederland om deel te kunnen nemen aan onze zonnepanelenprojecten.

Panelen in een project worden toegekend in volgorde van inschrijving.

Panelen in een project worden toegekend in volgorde van inschrijving. Op het moment dat het project in de eindfase komt, zijn de prijzen van de panelen bekend en zullen wij vragen om definitief mee te doen door de factuur te voldoen. Daarmee zullen wij je aspirant inschrijving omzetten in een definitieve inschrijving.
Mocht je door over-inschrijving niet mee kunnen doen in dit lopende project, dan word je automatisch op de wachtlijst geplaatst voor een volgend project.