Zon op Antoni Gaudí Purmerend telt 166 zonnepanelen en is geplaatst op het dak van SG Antoni Gaudí.
De school (VMBO) is gevestigd aan de Bergmolen in Purmerend Overwhere.

Net als bij Zon op Stadhuis Purmerend hebben wij deze panelen beschikbaar gesteld voor particuliere aankoop. Er kon al vanaf 1 certificaat meegedaan worden en er zijn 170 certificaten uitgegeven. De prijs per participatie bij ZOAGP is €280 excl. btw. Voor technische informatie, het verdienmodel en terugverdientijden bekijk de Prospectus (PDF).

postcoderoosgebied Zon Op Antoni Gaudi Purmerend. (klik op de afbeelding om te vergroten.)

Postcoderoosproject

Zon op Antoni Gaudi is een postcoderoosproject. Dit betekent dat geselecteerde omliggende postcodes rondom de school kunnen deelnemen aan het project. Alleen huishoudens met de volgende postcodes konden deelnemen aan dit project: 1441, 1442, 1443, 1444, 1461 op 1471.  Dit zijn de Purmerendse wijken: Overwhere, Gors, West, Wheermolen en de omliggende dorpen Zuidoost-Beemster en Kwadijk.

Woon je niet binnen deze postcodes, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan wellicht met onze toekomstige zonnepanelenprojecten. Kijk dan hier voor meer informatie over inschrijvingen.

Het project is gecoördineerd door Opgewekt in Purmerend. De projectleiders van ZOAGP is Wim Wilschut. Als dit project live gaat wordt dit project een onderdeel van coöperatie Zon Op Purmerend.