Sporthal De Kraal in de Weidevenne krijgt straks een dak met zonnepanelen. De sporthal met een herkenbaar en bijna volledig op het zuiden gericht dak biedt veel zonpotentie. Er worden  364 zonnepanelen op het dak geplaatst. Inwoners binnen de postcodes 1121, 1441, 1442, 1443, 1445, 1447, 1448, 1456, 1461 kunnen zich voor dit project inschrijven.

Grootste zonnepanelen project

Na Zon op Stadhuis Purmerend en Zon op Antoni Gaudì Purmerend zijn wij gestart met de voorbereidingen van een nieuwe zonnepaneelproject in Purmerend. Met 364 zonnepanelen wordt Zon op de Kraal het grootste project van Opgewekt in Purmerend en één van de grotere zonnepanelenprojecten die Purmerend heeft. Jaarlijks verwachten wij met dit project zo’n 45 ton CO2-uitstoot te besparen. En u kunt dit samen met ons mogelijk maken!

Deelname voor 270 euro per certificaat

Om deel te nemen aan dit mooie project dient u certificaten te kopen. De prijs per certificaat is € 270,00 per certificaat. Eén certificaat staat gelijk aan 1 paneel. Stroom opwekken door zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar geeft ook een goed rendement. Zoals wij eerder hebben geschreven biedt deelname aan onze projecten vele voordelen. Wilt u deelnemen aan dit project? U kunt zich inschrijven via onderstaande knop*.

Eerst toch wat meer informatie? Lees dan ons informatie memorandum voor de volledige informatie.

De panelen zijn inmiddels geplaatst en het project is vol, waardoor inschrijven niet meer mogelijk is.
Zodra het systeem echt elektriciteit gaat leveren, komt er nog een persmoment met de gemeente Purmerend.

Bij voorbaat dank voor de moeite.

Dak van sporthal De Kraal

Multifunctionele Sporthal

klik om de locatie uit te vergroten

Sporthal De Kraal in de Weidevenne is een grote multifunctionele sporthal aan de Zambezilaan in de Weidevenne. De Kraal is o.a. de thuisbasis van basketbalvereniging Early Birds en wordt regelmatig gebruikt door SPURD.  Een multifunctionele sporthal waar vele soorten sporten beoefend kunnen worden zoals korfbal, voetbal, handbal en zaalvoetbal. Naast het faciliteren van sportieve activiteiten wordt de Sporthal dus ook binnenkort gebruikt als leverancier van zonnestroom.

Zon op De Kraal Purmerend is een samenwerking tussen de Gemeente Purmerend, Spurd, coöperatie Zon op Purmerend en Opgewekt in Purmerend. Het project wordt begeleid door Gertjan van Keulen en Wim Wilschut, beide actief voor Opgewekt in Purmerend.

Coöperatie Zon op Nederland is één van onze samenwerkingspartners en werkt samen met vele zonnepanelenprojecten in Nederland. Via Zon op Nederland kunt u zich inschrijven voor Zon op de Kraal Purmerend.