Ook een groen hart? Steun ons met een donatie

 Drie redenen om Opgewekt  te steunen met een donatie

1. Bijdragen aan een groene revolutie in Purmerend en omstreken.
De vrijwilligers van opgewekt in Purmerend zetten zich met hart en ziel in om de verduurzaming van Purmerend en omstreken te versnellen. Daarmee dragen ze bij aan een groene lokale revolutie. Jouw donatie is een waardevolle bijdrage die ervoor zorgt dat deze revolutie plaats kan vinden.
2. Heeft een positieve impact op de toekomstige generatie Purmerenders.
Het opzetten van duurzaamheidsprojecten doen wij niet alleen in het belang voor de huidige bewoners. De resultaten van onze projecten hebben ook effect op toekomstige generaties die in Purmerend e.o komen wonen. Een kind dat opgroeit in een wijk vol zonnepanelen of een gezin die streeft naar ‘nul op de meter’ is zich bewuster van het belang van verduurzaming. Een donatie maakt het voor ons mogelijk om bij te dragen aan een duurzame samenleving voor toekomstige generaties.
3. Zorgt voor meer kennis en educatie over duurzaamheid onder de Purmerendse bevolking.
Opgewekt in Purmerend is o.a. een adviesorgaan voor gemeente en burgers. Met de kennis en expertise van de vrijwilligers binnen het team is opgewekt in Purmerend een bron van (actuele) kennis over allerlei duurzaamheidsaspecten. Met uw steun kunnen wij ons blijvend inzetten om deze kennis over te brengen aan de Purmerendse bevolking.

Een kleine bijdrage betekent al heel veel voor ons want met uw donatie kunnen wij blijven werken aan onze speerpunten. Ook als bedrijf kan je een donatie doen bij Opgewekt In Purmerend. Als je ons namens een bedrijf/instelling voor minimaal 50 euro ondersteunt, dan zullen wij als dank je bedrijfslogo met een link naar jullie site een jaar lang binnen onze site opnemen.

Je kunt via iDEAL je donatie storten door op de onderstaande knop te klikken. Of je kunt je donatie overmaken op rekeningnummer: NL63 RABO 0149 1202 22 t.n.v. Opgewekt in Purmerend.

Particuliere donateurs, bedankt voor jullie donatie
Omdat Opgewekt in Purmerend ook anonieme donaties binnenkrijgt kunnen wij niet iedereen bij naam bedanken. Daarom danken wij via deze weg onze particuliere donateurs. Wij zijn jullie erg dankbaar voor jullie donatie. Mocht u een tip of suggestie hebben die ons kan helpen met onze missie, neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar u.

Bedrijfsdonateurs, bedankt voor jullie donatie
Bedrijven die ons financieel steunen via donaties dragen wij een extra warm hart toe. Als kleine stichting zijn wij erg dankbaar voor de donaties die komen uit het bedrijfsleven. Als blijk van onze dankbaarheid, promoten wij onze bedrijfsdonateurs op deze pagina. Mocht u een tip of suggestie hebben die ons kan helpen met onze missie, neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar u.

Wij danken de volgende bedrijven en organisaties voor hun financiële bijdrage

GemeentePurmerend

Gemeente Purmerend

 logo-rabo

Rabobank Waterland en omstreken

 PNH_RGB_pos

Provincie Noord Holland

StadsverwarmingPurmerend_logo

Stadsverwarming Purmerend

logo-wooncompagnie

Wooncompagnie