Maar liefst 50 ondernemers komen zaterdag 22 april naar Art Hotel Spaander in Volendam om hun nieuwste producten te tonen op het gebied van energiebesparing. De beurs is gratis. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Om 11.00 uur opent de bekende RTL-4- weerman en bevlogen klimaatkenner Reinier van den Berg de beurs. Hij en andere deskundigen geven in aparte zalen interessante presentaties. In diverse zalen staan stands, terwijl op het parkeerterrein van Spaander producten als auto’s en fietsen worden getoond.

Totaalbeurs
Want natuurlijk zijn de bekende auto- en fietsmerken er om u te laten zien dat comfort, snelheid en milieubewustzijn uitstekend samengaan. Verder bedrijven met de nieuwste zonnepanelen, spouwmuurisolatie, witgoed en waterzuivering. U krijgt informatie over de kracht van windenergie en kunt u genieten van streekfoodproducten uit onder andere de Beemster. Ook laten bedrijven zien hoe dagelijkse producten via recycling hergebruikt worden of eenvoudig gerepareerd worden in de Repaircafé’s uit Purmerend en Edam. Ons bewustzijn wordt op de beurs vergroot door deelnemers als Milieudefensie en bezorgde streekbewoners die aandacht vragen voor het dichtplaveien van onze voor- en achtertuinen waardoor water moeilijk weggaat. Kortom: een ‘totaalbeurs’ voor iedereen die wil bijdragen aan een beter milieu en wil besparen op zijn uitgaven.

Organisatie
De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam en Beemster.

Mooie prijs
Deelnemers hebben kans op een spectaculaire rondvlucht boven het IJsselmeer en interessante locaties in de regio, zoals de windmolens en de energieweide in Purmerend, in een bekende Catalina. Diverse rondvluchten vertrekken vanaf 12.00 uur vanaf het parkeerterrein van Art Hotel Spaander.

Parkeren
Bij goed weer is een mooie rit met de fiets het meest aan te raden. Auto’s kunt u parkeren bij het Marinapark aan het zuideinde van Volendam, in de parkeergarage Kielstraat of op parkeerterrein Zorgcentrum Gouwzee/Nicolaashof.

Meer informatie

Kijk op facebook: duurzaamheidsbeurswaterland