Een onbehaaglijk gevoel door tocht en het weglekken van warmte uit uw huis?

Opgewekt in Purmerend spoort dit met infrarood op.

Is het huis goed geïsoleerd en klaar voor de wintermaanden? Dubbel glas, extra isolatie tussen de muren, de vloer en het dak zijn enkele voorbeelden om de warmte binnen te houden. Bij oudere woningen moet dit vaak nog gebeuren. Waar begin je en waar gaat de kostbare warmte verloren. Toch kunnen er plekken in het huis ontstaan waar kostbare warmte verloren gaat. Deze warmtelekken zijn vervelend en kunnen de energierekening aanzienlijk beïnvloeden. Vaak zijn deze lekken niet zichtbaar met het blote oog. Daar is professionele hulp voor nodig en dat kunnen wij nu leveren.

Opgewekt in Purmerend biedt professionele isolatiescans aan. Dit doen wij met deskundigheid en met hoogwaardige apparatuur. Met een infraroodcamera analyseren wij het huis en geven wij u een advies op basis van de gemaakte beelden. Het juist bedienen van de camera is één, het interpreteren van de beelden is een vak apart. Daarom hebben wij met steun van de gemeente Purmerend een team vrijwilligers kunnen opleiden in het lezen van infraroodbeelden.

Een isolatiescan kost slechts €30,00 per lezing woning . U kunt een isolatiescan aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier of te bellen naar: 06-55555555.