Ons nieuwste project heet Zon op Antoni Gaudí Purmerend. Maar liefst 166 zonnepanelen worden op het dak van SG Antoni Gaudí geplaatst. De school (VMBO) is gevestigd aan de Bergmolen in Purmerend Overwhere.

Net als bij Zon op Stadhuis Purmerend stellen wij deze panelen beschikbaar voor particuliere verkoop. Je kunt al vanaf 1 paneel meedoen en er is geen maximaal aantal zonnepanelen per deelnemer vastgesteld. Met onze calculator (rechts) kan er berekend worden hoeveel panelen er gemiddeld nodig zijn om de totale energieverbruik te dekken. De prijs per paneel bij ZOAGP is €280 excl. btw. Voor technische informatie, het verdienmodel en terugverdientijden bekijk de Prospectus (PDF).

Inschrijven gaat via onze projectpartner Zon Op Nederland. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.

LET OP: Je dient je eerst te registeren als aspirant lid voordat je daadwerkelijk als investeerder kan deelnemen aan het project.

postcoderoosgebied Zon Op Antoni Gaudi Purmerend. (klik op de afbeelding om te vergroten.)

Zon op Antoni Gaudi is een postcoderoosproject. Dit betekent dat geselecteerde omliggende postcodes rondom de school kunnen deelnemen aan het project. Alleen huishoudens met de volgende postcodes kunnen deelnemen aan dit project: 1441, 1443, 1444, 1461 en 1471. Dit zijn de Purmerendse wijken: Overwhere, Gors, West, Wheermolen en de omliggende dorpen Zuidoost-Beemster, Axwijk en Kwadijk.

Woon je niet binnen deze postcodes, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan wellicht met onze toekomstige zonnepanelenprojecten. Kijk dan hier voor meer informatie over inschrijvingen.

Overige projectinformatie

Het project wordt net als Zon op Stadhuis Purmerend gecoördineerd door Opgewekt in Purmerend. De projectleiders van ZOAGP zijn Wim Wilschut en Hans Loogman. Als dit project live gaat wordt dit project een onderdeel van coöperatie Zon Op Purmerend. Deelnemers worden dan automatisch lid van de coöperatie Zon op Purmerend. Alle inkomsten uit dit project komen pro ratio ten goede aan de deelnemers. Voor vragen kan je terecht bij Wim Wilschut. Mailen via wim.wilschut@opgewektinpurmerend.com.