Het enthousiasme van de inschrijvers van het project Zon op Stadhuis Purmerend was groot. Nadat dit project overtekend was hadden we, vanuit die overtekening, als snel een flink aantal liefhebbers voor een nieuw dak. Een intentieverklaring voor een dak van de Purmerender Scholengemeenschap groep (PSG) –   het Antoni Gaudi  – was er namelijk al ! Daarna was het zaak een keuze te maken uit een viertal (gecertificeerde) zonnepanelen leveranciers. (met Zonne-keur !)  Inmiddels is er een  keuze gemaakt. Wij doen dat op basis van prijs en kwaliteit maar vooral dat laatste.  1e klas panelen en omvormers!  Op het dak van Antoni Gaudi liggen nu 166 zonnepanelen.
De school (VMBO) is gevestigd aan de Bergmolen in Purmerend Overwhere.

Net als bij Zon op Stadhuis Purmerend hebben wij deze panelen beschikbaar gesteld voor particuliere aankoop. Er kon al vanaf 1 certificaat meegedaan worden en er zijn 170 certificaten uitgegeven. De prijs per participatie bij ZOAGP is €280 excl. btw. Voor technische informatie, het verdienmodel en terugverdientijden bekijk de Informatie Memorandum ZOAG (PDF).

postcoderoosgebied Zon Op Antoni Gaudi. (klik op de afbeelding om te vergroten.)

Postcoderoosproject

Zon op Antoni Gaudi is een postcoderoosproject. Dit betekent dat geselecteerde omliggende postcodes rondom de school kunnen deelnemen aan het project. Alleen huishoudens met de volgende postcodes konden deelnemen aan dit project: 1441, 1442, 1443, 1444, 1461 op 1471.  Dit zijn de Purmerendse wijken: Overwhere, Gors, West, Wheermolen en de omliggende dorpen Zuidoost-Beemster en Kwadijk.

Woon je niet binnen deze postcodes, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan wellicht met onze toekomstige zonnepanelenprojecten. Kijk dan hier voor meer informatie over inschrijvingen.

Het project is gecoördineerd door Opgewekt in Purmerend. De projectleiders van ZOAG is Wim Wilschut. Als dit project live gaat wordt dit project een onderdeel van coöperatie Zon Op Purmerend.