Profiteren van groene stroom zonder één zonnepaneel op je dak te hebben. Dat is het grootste voordeel van ons project Zon op De Kraal Purmerend. Voor omwonenden zijn er 330 certificaten beschikbaar voor voorinschrijving. Sporthal “De Kraal” is gevestigd aan de Zambezilaan 278 in Purmerend Weidevenne.

Vanaf 1 certificaat

Net als bij ons vorige project Zon op Stadhuis Purmerend stellen wij deze certificaten voor particuliere aankoop. Je kan meedoen vanaf 1 certificaat er is geen maximaal aantal certificaten per persoon. Met onze calculator kan er berekend worden hoeveel certificaten er nodig zijn om uw totale energieverbruik te dekken. De prijs per certificaat wordt in de komende maanden vastgesteld. Er worden 330 certificaten uitgegeven. Alle technische informatie, het verdienmodel en terugverdientijden zullen worden opgenomen in een prospectus. Voor een voorbeeld van deze informatie bekijk de Prospectus (PDF) zoals deze voor het project Zon op Antoni Gaudí is opgesteld. Bekijk  de Prospectus (PDF).

Investeren in zonne-energie is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook een goede voor je portemonnee. Wij hebben voor jou enkele redenen hier opgeschreven waarom investeren in zonne-energie zo winstgevend is.

Inschrijven gaat via onze projectpartner Zon Op Nederland. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.

LET OP: Je dient je eerst te registeren als aspirant lid voordat je als investeerder kan deelnemen aan het project.

Samen met de buurt

Postcoderoos van Zon op de Kraal

Zon op de Kraal is een postcoderoosproject. Alleen inwoners van omliggende postcodes rondom de sporthal kunnen gebruik maken van de elektriciteitsbelastingaftrek (regeling verlaagd tarief). Dit zijn huishouders met de volgende postcodes: 1121, 1441, 1442, 1443, 1445, 1447, 1448, 1456 en 1461.

Woon je niet binnen deze postcodes, maar wil je wel graag profiteren van zonne-energie zonder panelen op je huis? Dat kan misschien met onze toekomstige projecten. Kijk dan hier voor meer informatie over inschrijvingen.

Overige projectinformatie

Net als Zon op Stadhuis Purmerend wordt dit project gecoördineerd door Opgewekt in Purmerend. De aangestelde projectleider is Gertjan van Keulen. Als dit project live gaat, wordt dit project een onderdeel van de coöperatie Zon Op Purmerend. De deelnemers worden automatisch lid van Zon Op Purmerend. Alle inkomsten uit dit project komen ten goede aan de deelnemers. Voor vragen kun je terecht bij Gertjan van Keulen of Wim Wilschut. Mailen via zonopdekraal@opgewektinpurmerend.com.