Datum: 03 juli
Tijd: 11:00 – 17:00
Locatie: Koemarkt Purmerend

“Kom alles te weten over de voordelen van elektrisch vervoer en het verduurzamen van uw woning. Kom vooral ook voor de stuntshow en de zeer leuke activiteiten voor de kids!
Maak eenvoudig kennis met alle leveranciers en hun producten. Geen opdringerige verkopers, geen verplichtingen, gewoon even informeren en een gevoel krijgen bij uw plannen.
Altijd al eens in een Tesla willen zitten?
( klik op deze link om de Tesla in actie te zien ) Tesla Model S versus rallywagen

Of in een elektrische BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen of Nissan? Zelfs een ritje maken is mogelijk in de meeste auto’s als u serieuze interesse heeft. Vraag vooral de dealers om informatie en de eigenaren van elektrische auto’s om hun ervaring.
Gaat u liever fietsen of met de brommer? Ook dan bent u op de Koemarkt aan het goede adres. De nieuwste technieken en modellen elektrische fietsen en brommers zijn aanwezig, en ook hierop kunt u even proefrijden. Ervaar het gemak en de heerlijke stilte van de brommers en het extra ‘duwtje in de rug’ van de fietsen.
Wilt u het energielabel van uw woning verbeteren, uw wooncomfort verhogen of uw maandelijkse lasten omlaag brengen? De halve Koemarkt is gericht op duurzaam wonen. Er staan werkende zonnepanelen, pelletkachels, zonneboilers, infraroodlampen en nog veel meer. Ook vindt u er alle informatie over isolatie en de verwarming van uw woning en over het duurzaam ontwerpen en uitvoeren van verbouwingen en geheel nieuwe woningen.
En de kids? Die kunnen klimmen op het springkussen van de Rabobank of zelf rijden op een echte elektrische motor speciaal voor kinderen!!!

En als klap op de vuurpijl worden niet alleen de kinderen maar ook de ouders verwend met een heuse stuntshow op een elektrische motor. Geen geluid, wel snelheid en gave stunts!

Wie doen er mee?

Arend Auto (Renault)
Peter Ursem (Nissan)
Heron Auto (Volkswagen)
Piet de Jongh (diverse E-bikes)
Vereniging Elektrische Rijders: Meerijden in een Tesla!
Ee-xparc: elektrische motoren voor kids en stunts!
Foto6Mediapartner zakelijk: Burrie Media
Mediapartner particulier: Rodi Media
Klik hier voor het Persbericht
Klik hier voor de Indeling