Wat was het een fantastische dag op zaterdag 24 mei 2014! De gehele dag zon en een heerlijke temperatuur zorgde voor een goede sfeer en heel veel bezoekers. Het Duurzaam Wonen Plein had een prachtige plek rondom het beeld op de Koemarkt. De gehele dag door waren er ook allerlei activiteiten zoals de boeren bootcamp, live bierbrouwen, een groot springkussen van de Rabobank en een fantastische live band.

Opgewekt in Purmerend Duurzaam Wonen Markt 2 Opgewekt in Purmerend Duurzaam Wonen Markt 1 Boeren Bootcamp Opgewekt in Purmerend Duurzaam Wonen Markt


Exposanten Duurzaam Wonen Plein:

Logo HoomHoom. Hoom biedt een kant en klaar stappenplan om zonder grote investeringen heel veel energiekosten te besparen op je woning.

logo wiersmaWiersma Vloerisolatie. Bij Wiersma Vloerisolatie kunt u terecht met al uw vragen over kruipruimte isolatie. Als u deze zomer actie onderneemt, zit u er de komende herfst en winter gegarandeerd tochtvrij en warmpjes bij!

logo rabobankBanner rabobankRabobank.

Een professioneel geïsoleerd huis is comfortabel en zorgt voor lagere energielasten dan een vergelijkbare, ongeïsoleerde woning. Bovendien is een geïsoleerd huis een stuk beter voor het milieu. Rabobank Waterland en Omstreken is 24 mei aanwezig om u te informeren over de algemene financieringsmogelijkheden van de verduurzaming van woningen. U kunt daarbij denken aan financiering uit eigen vermogen, binnen bestaande hypotheken of met een speciale lening uit een duurzaamheidsfonds.

logo feenstraFeenstra. Een partij die bijna alles levert om uw woning te verduurzamen, dat is Feenstra. Verwarming, isolatie, ventilatie, veiligheid en zon, zo omschrijft Feenstra het assortiment zelf. En op al deze gebieden hebben ze zeer ervaren experts in dienst die u graag over deze onderwerpen alles vertellen wat u wilt weten!

logo greeny brosGreeny Bros. Bij Greeny Bros kunt u terecht voor zonnepanelen, LED verlichting en allerlei duurzame gadgets. Ook hebben ze elektrische scooters in de aanbieding.


logoknippingKnipping Kozijnen.
 Goede isolatie van uw kozijnen is van groot belang. De waarde van uw woning stijgt

hiermee en er gaat minder onnodige warmte verloren. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Een duurzaam kozijn van Knipping betekend besparen op onderhouds- en energiekosten, tot wel 30%!

 

logo vandebronVandebron. Het komt maar zelden voor dat je al je op je eigen huis kan opwekken. Voor de overige energie kan je nu ook direct bij een duurzame bron energie kopen. Vandebron heeft een netwerk van duurzame energieopwekkers in Nederland waar je als klant direct je energie bij kan kopen.

logo ScheermanScheerman Isolatie. De hoogste kostenpost in elk huishouden zijn altijd de stookkosten. Een warme trui aantrekken helpt natuurlijk, maar om je huis echt comfortabel te krijgen zal je het rondom goed moeten isoleren. Bij Scheerman Isolatie kan je voor alle isolatie oplossingen terecht.

logo gemeente purmerendGemeente Purmerend. De gemeente kan u alles vertellen over stimuleringsregelingen vanuit de overheid. Deze regelingen kunnen het heel aantrekkelijk maken om nu actie te ondernemen om uw huis te verduurzamen! U betaalt de lening terug uit de besparing die de verduurzaming oplevert.

Opgewekt in Purmerend logoOpgewekt in Purmerend. Organisator van het Duurzaam Wonen Plein en accelerator van duurzaamheid in Purmerend. Wij zijn een coöperatie van en voor Purmerenders. Samen maken we de stad voor iedereen be
ter leefbaar en beter voor de portemonnee. Staat u achter onze activiteiten en initiatieven zoals deze markt? Wordt dan direct lid!

Exposanten Van Streek Markt:logo vsm

Natuurvlees.nl

Waterlant’s Weelde

Het Beemsterlant’s Varken

Boergondineren

Boerderij Sonnevanck

Bakkerij Le Perron

Het 13e Ambacht & Schwarzwälder Brood Purmerend

Zorgboerderij Ons Verlangen

Melkschapen & Zorgboerderij Dikhoeve

Beemster Garlic

Beemster Lusthof

Visroken.nl

Overig:

Walter Abma

Tasty by Talisa

Stichting de Zonnebloem

Brouwerij De Lepelaer

Beebox

Proeflokaal Bakker

FightXperience

Latinsport

Fitness-Support.nl

RB_logo_cmyk

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie uit het Coöperatiefonds van Rabobank Waterland en Omstreken